Oväntad vändning...

Jag har nu varit här i Schweiz i 2 veckor men kommer tyvärr inte stanna längre. Jag har tyvärr inte haft det jättebra hos familjen jag är i och har därför valt att åka hem och hitta nya äventyr att åka iväg på! 
Skälen till varför jag valt att åka hem är inget jag tänker skriva ut offentligt, men det funkar helt enkelt inte och jag trivs inte.
Jag kommer att fortsätta med denna blogg och se vart nästa äventyr går, inget jag har bestämt ännu men jag har mina funderingar...
Vi hörs senare, nu måste ja fortsätta att packa, imorgon lyfter flyget hemmåt igen.

Tisdag

Började dagen vid 7:30 idag som vanligt, det går ganska bra att gå upp men tror det är för att jag bara liksom slängre på mig ett par kläder, jag fixar mig inget på morgonen. Gjorde gröt till barnen och sedan när det ätit upp så gick vi mot dagis. Idag är faktist första gången då jag går själv med dem till dagis, det gick jättebra och det är så kul att det går så bra med barnen som det gör. Idag när jag hämtade barnen vid 4:a sa L "Jag älskar inte den nya dagisfröken men jag älskar dig" då smälte hjärtat lite!
När jag kom hem efter dagis så tog jag en dusch, frukost, städade mellanväningen och sedan har jag faktiskt bara tagit det lugnt och halvsovit hela dagen. Jag har behövt det kände jag, är så trött just nu, det är säkert på grund av värmen som vi har för är inte van vid den men man vet aldrig.
Vid 4:a var jag somsagt och hämtade barnen igen på dagis, och när vi kom hem så var C redan hemma så barnen hoppade i poolen och jag började med mat och förberedde en dessert inför imorgon då grannarna ska komma över på middag. Jag gör något så himla enkelt som jag ska visa för er, ett recept jag fått av min kära mamma <3
Till middag idag gjorde jag fiskburgare med en tzatsiki, en pepparrotsdressing, sallad, bröd och de vanliga tillbehören. Det är kul att laga mat här faktiskt, C hittar så mycket nya recept som jag aldrig gjort förut så jag lär mig massa nytt. 
 
Nu ska jag fortsätta med desseren innan det är kväll för min del, är fortfarnade helt slut i huvudet konstigt nog... 
Kram
 

Måndag

Så nu var det måndag igen... Idag var det någon helgdag här i Schweiz (tyvärr vet jag inte vilken, har inte så bra koll när det kommer till det!) men C & P jobbar efter danska helgdagar så de jobbade ändå och jag hade barnen själv hela dagen. 
Det har gått jättebra, de är ju 3,5 så det är mycket jobb och mycket som behöver göras hela tiden men det är kul också. Vi har inte varit uppe i samma fart som sist pågrund av min tandvärk (ja den gör fortfarande ont :/) så vi har varit lite på lekplatsen här på området samt lekt mycket i trädgråden. På eftermiddagen badade även L & L i vattenspridaren. Det var ganksa kul att kolla hur de sprang med ett litet fotbollsmål på axlarna genom vattnet haha.
Till mat ikväll gjorde jag järpar med ungsrostad potatis och tzatsiki, tzatsikin blev riktigt god, jag blev super nöjd, här är även receptet på det.
Visa fler inlägg