Båtfärden och Leivera Bungalow

Vi var väldigt veliga om vi skulle åka båt hit eller flyga till lombok och sedan åka båt till gili. Vi läste mycket på nätet och alla hade olika historier om att det var bra eller dåligt att åka båt/flyg. 
Vi valde iallafall att ta båt över hit och sedan eventuellt flyga tillbaka till Bali sedan. Vi valde att åka tidigt på morgonen eftersom att det är då som det är som lugnast på vattnet. Det var tur det då båtar blev inställda på eftermiddagen. 
Det var ganska guppigt många stora vågor men det var inte jättefarligt. Jag kommer dock vilja flyga tillbaka och blir man lätt åksjuk så skulle jag inte rekommendera att ta den båten då det var många som kräktes på båten hehe.
 
Boendet vi bor på är Leivera Bungalow, så mysigt. Man får små bungalows och de som jobbar här är så gulliga, frukosten är god och blir man inte mätt så är det bara att be om mer. Verkligen ett mysigt ställe!
 
 

Gili T

Igår anlände vi till gili t, min första tanke var att det inte var sådär jättebra, såg ganska litet ut och jag var sur för att jag var varm och vi inte hittade till boendet först. MEN när vi kom dit så var de på boendet så trevliga, maten där vi åt var god och kvällen blev riktigt bra. 
Det är så mysigt här och harmoniskt utan alla motordrivna fodorn, de man kommer frammåt med här är liksom häst och vagn eller en cykel så den förorenade luften som finns inne på fastlandet finns inte här, så härligt!
 
Idag var planen att killarna skulle signa upp för lite dyk och att jag och William skulle signa upp för att ta ett certifikat men den gick inte för mig då jag både har astma och pollenallergi vilket gör att jag inte får ta. Så ja det gick inte. Så när alla andra ska dyka imorgon/gå på kurs så får jag ligga och jobba på brännan, win win där haha.  
 
 


Beachday

Att surfa igår gick väl sådär, jag vågade faktiskt inte ens sätta mig på brädan då vågorna var väldigt stora och det räckte att stå i vattnet bara för att bli omkulltippad av vågorna haha. Men de andra tre kämpade på hårt i vågorna, den som inte gav sig var Viktor, men alla fick ett ex antal kallsupar. 
Det var tyvärr väldigt mycket skräp på stranden och i vattnet vilket inte gjorde det sådär jättetrevligt att bada. Det var inte så mysigt när plastpåsar kommer flytande i vattnet liksom... Men annars så var det bra på stranden, jag ser dock mer fram emot gili och stränderna där, ska bli så härligt att åka dit imorgon. 
Nu ska jag ner till poolen och lägga mig där ett tag, solen är väldigt stark här så får verkligen ta det försiktigt, brände mig självklart första dagen, men det var inte så farligt så ska försöka hålla det så nu.
 
 
Visa fler inlägg