Min frukost


Detta är verkligen min favoritfrukost! Kanske inte ser jättegott ut men det är det! Keso med avokado på ett knäcke och sedan en kopp kaffe, bättre än så blir det inte riktigt...
 
Idag börjar påsklovet för min del, vet att det bara är skärtorsdag men kommunen (eller vem det nu är) har räknat fel på antal dagar vi ska gå i skolan så vi hade för många dagar, därför är jag ledig idag också. Nästa vecka så släpps jag även igenom i matchningsprocessen och jag börjar redan bli nervös men det ska bli jättekul att få göra denna resa. 
Kram

Vad händer med min kropp?

Jag har nu efter ett tag med illamående, ständig huvudvärk och trötthet kanske äntligen fått reda på vad det är. De tror alltså att jag har fått en magkatarr... Detta är något som påverkas av stress. Jag har mycket saker som händer runt mig men nästan som mest i skolan. 
Det är självklart inte bara pågrund av skolan som jag är stressad men det är absolut en stor del av det. 
Ska det vara rättvist? Ska det vara okej att skolan kan pressa oss såhär mycket undrar jag då? Detta är ju inte första gången jag eller någon annan mår dåligt för att det är för mycket stress från skolan som trycker på en. Tycker det känns sjukt att det ska vara såhär. Förra året så märkte jag en sån stor skillnad såfort jag började jobba under sommaren, plötsligt så mådde man ju bra igen. Längtar tills det kan bli ens nya vardag!

Studentbesvär

Balklänningen är bestämd, jag har äntligen hittat skor som passar, jag har smyckena, nu fattas det bara väska och eventuellt en sjal av något slag att ha över axlarna...
 
Studenten då? Ja... jag har mössan färdig iallafall. Jag försöker hitta en fin klänning men känner att det är en stor djungel av klänninar bara, jag vet heller inte riktigt vad det är för slags klänning jag vill ha. Jag vill typ ha någon som är figursydd samtidigt som jag vill ha en puffig klänning. Tycker detta är himla svårt alltså.
Här är de klänningar jag väljer emellan, vi får se hur klänningen kommer att se ut, men det är väldigt svårt att bestämma sig.
 
  
  
  
  
 
 
Visa fler inlägg