8:e Januari med den finaste utsikten

Igår var vi på en så fin strand! Det var helt sjukt. Den var lång, sådär jättefin strand som man inte ens märker under fötterna, varmt i vattnet och omringad av stora kullar. Det var även mysigt för att för en gångs skull fick man se barn som leker. Det är annars väldigt mycket arbetande barn här nere, många går runt och försöker sälja armband och detta är ju då för att de ska tjäna in pengar till familjerna eller för att få gå i skolan. Det är så jobbigt att se dem när klockan är liksom elva på kvällen och ännu senare (några barn var ute till 2 på natten) och det enda man vill är att de ska gå hem och sova. Det var tillochmed ett barn som somnade på vårt bord för några kvällar sedan. 
Men eftersom att det var söndag så var alla lediga och barnen lekte på stranden, den var så mysigt, dock tyckte de väldigt mycket om alla västerlänningar och man blev som en kändis så fort man visade sig haha. 
Vi kom dit runt 11 och åkte inte förens efter sju för att få se solnedgången från kullarna, det var så fint. Joakim tog massa bilder med sin kamera (jag glömde min hemma) så jag kommer visa lite såfort jag får in bilderna. 
  
 
Kossarna stod längs med alla 5 kullarna och bara göttade sig, vissa låg även i en storlerpöl och svalkade sig. De såg verkligen inte ut att klaga på deras liv haha.
 
 
Vi var sedan och åt på samma ställe som vi har varit på varje dag, det heter "Burger Zone" det är riktigt gott där och vi har verkligen undrat hur det kommer sig att de är så duktiga på den maten iochmed att det inte är så vanligt här. Så Johan bestämde sig för att fråga och det visade sig att han som äger det då var självlärd och hade lärt sig lite från restauranger han jobbat på innan och samma sak med hans faster/moster som han äger det med. Det var även nyöppnat, de har bara haft öppet i 2 månader, och detta var hans dröm. Han var så trevlig och han blev så glad när vi sa att vi verkligen tyckte de var jätteduktiga. Kul att glädja någon så!
Kvällen blev sedan lugn och idag drar vi mot ännu två vattenfall, skriver mer om dem när vi kommer tillbaka ikväll. 
Kram