Den intressanta resan mellan Mataram och Kuta...

Okej så morgonen var här och vi hade bestämt att vi skulle ta oss ner till kuta. Det enda problemet var hur. Killen som vi hade hyrt mopparna av sa dock att vi skulle höra av oss till honom så skulle han fixa en bil för oss ner dit, men mina kära resekompanjoner tycker att det är väldigt kul att pruta och skulle då pruta ner detta pris så mycket som möjligt. Säljarens pris började på 85 000 rupier per person, Johan lyckades pruta ner detta till 40 000 rupier per person (vilket är ungefär 28 svenska kronor). 
Vi tänkte då att vi skulle få en hyfsat normal bil (vi brukar få som en minibuss) men när bilen rullade upp så fick vi en vanlig 7 sitts bil. Den bilen skulle de då försöka få in alla oss samt våra väskor, detta var i princip omöjligt, men det var väldigt kul att se dem försöka och kämpa för att få in våra väskor haha.
Efter ett tag insåg dem att det inte gick så då bestämde de sig för att ta en annan bil. Vi var nöjda med det, men när vi såg bilen brast alla ut i skratt i princip haha. 
Alla väskor gick in och vi satt väldigt trångt där också om man säger så. AC eller stereo var inte något som existerade i denna lilla bil heller, tur att vi hade bärbara högtalare med oss. Men fram kom vi. När vi kom fram hade det dessutom blivit fel med vårt boende, så där vi skulle ha bott var det fullt. Hon som var manager där skjutsade dock oss till ett annat ställe som är det stället vi bor på nu. Det är också frächt och mysigt! 
Efter allt flängande fram och tillbaka så bestämde vi oss för att gå ner till stranden och sedan satte vi oss på en pubb och var ute resten av kvällen. Efter några öl kom vi tillbaka till vårt hostel och somnade gott för att sedan ta en moppetur till lite olika stränder.
 
Erik är 1,90-2 meter lång, då kan ni förstå hur liten bilen var vi åkte ner till kuta i var. Det var alltså den, som vi skratta när vi såg den haha.