Vattenfallsresa

 
I tisdags var vi som sagt runt och kollade på lite olika vattenfall. Vår plan var att gå upp tidigt, hyra moppar och åka iväg senast 8 ungefär. Men det var i princip inte ett enda ställe som hyrde ut moppar i hela Mataram, så efter många om och men så fick tag på 5 mopeder och kunde äntligen åka iväg. 
Vårt första stopp låg ungefär 2 timmar bort med mopparna, när vi kom dit så var det även en ptrevlig inhemsk man som försökte kräva oss på pengar och grejer men det fick man försöka att kolla bort ifrån. Vattenfallet i sig var väldigt fint iallafall, vi var även helt själva där vilket var väldigt härligt. 
Nästa vattenfall var uppe i bergen (alltså längre upp) det tog kanske 2 timmar till för att komma dit. Väl där var det samma visa, inhemska som skulle sälja på oss saker och det var lika surt den gången med. Vattenfallen var iallafall fina denna gång också, så det var tur haha. 
På vägen hem så fick en av oss punka på framdäcket så vi fick svänga in på första bästa mack vilket även gjorde så att vi hamnade på ett väldigt litet matställe som inte såg ut att vara särskilt mycket att ha, men vad gott det var! Och tjejerna som jobbade där var så söta, de ville dessutom ta kort med oss, vet inte om det var för att vi var västerlänningar eller för att de tyckte det var häftigt att Johan och Erik var så himla långa... Men de tog bilder med oss iallafall, och maten var jättegod.
 
Vi körde sedan kustvägen hela vägen tillbaka till Mataram, solnedgången var helt underbar! En av mopparna hade dock inte något fungerande framljus vilket gjorde att vi fick köra i ett organiserat tåg hela vägen hem, men det var mysigt det också. En väldigt bra dag, trotts allt som hände. 
Albin skulle även vara smidig här och ha skorna på sig och istället för att gå i vattnet som alla andra så tänkte han hoppa på stenarna över. Men det slutade med att han stod som på bilden och tillslut fick kliva ner i vattnet med skorna på sig, han blev alltså blötare än vad han skulle ha behövt att bli haha.