Förberedelser inför resan

Nu längtar jag väldigt mycket till resan!
Nu börjar det, allt som ska fixas och donas innan man åker, alla olika inköp, hinna träffa alla vänner och familj.
Det som har slagit mig nu dock är många saker som man behöver inhandla för resan, visst att det mesta finns att köpa där MEN det är ju ganska skönt att ha ett komplett startkitt iallafall. Jag har ju inte det vanligaste håret så till det måste jag köpa alla produkter, men det som jag funderar mest över är solkrämer. 
Jag har länge nu använt biotherms solprodukter, innan var det hawain tropic, pis buin, ja det finns en del och jag har testat långt ifrån alla. Min tanke med detta var då att jag ska testa lite olika och kommer sedan försöka utvärdera de olika jag betämmer mig för att testa. 
Det känns så konstigt att det snart är dax att åka igen. I lördags jobbade jag mitt sista schemalagda pass på guldkant, försäkringspapprena har kommit, jobbet i Australien är informerat och helt plöstligt så är resan jättenära.  Idag har jag iallafall varit på Ängslyckan och jobbat, så mysigt med alla barnen men är ganska trött i huvudet idag, så nu tänkte jag nog bara ta det lugnt ikväll och imorgon ska jag dit igen. 
Kram
 
 

Mot nya äventyr

Så nu är resan bokad, jobbet infromerat (både här och och där) väskan börjar packas mentalt i huvudet och de flesta förberdelserna börjar ta form. 
Åh vad skönt det ska bli att få ta på sig shorts, klänningar och kjolar igen, bara kunna leva och ha det riktgit bra, jag ser så mycket fram emot detta ska bli jätteskönt. 
Så, den stora frågan, var är vi på väg? Jo, jag kommer återvända till min favoritstad Sydney och förhoppningsvis kunna flytta in i huset ute i Bondi också. Restaurangen jag var på när jag var där i våras blev jätteglada och ville gärna ha tillbaka mig vilket känns så kul. I Australien har jag visum till mitten på februari så min plan är att stanna där tills dess och sen om det blir mer att resa eller vad som händer efter är fortfarande oklart men sånt löser sig. 
Jag har ju varit ganska inställd på att jag skulle åka iväg igen, sen när, hur eller var har ju varit oklart men nu är det bokat och det känns så konstigt? haha, jätteskönt men konstigt, nu är liksom allt på riktigt, ingen återvändo. 
Under tiden nu innan jag åker (9:e oktober lyfter planet) så kommer jag jobba lite men även försöka hinna träffa alla nära och kära som jag inte kommer kunna träffa på ett tag. Det känns lite sorgligt ändå, dock så vet jag ju att de alltid finns här hemma att komma hem till så det löser sig!
Världens bästa plats, gud vad jag längtar
 
Visa fler inlägg