Sen update

Vi kom tillslut fram till kota kinabalu på borneo i Malasyia men när vi väl kom dit så var min dator väldigt död och laddarna fungerade självklart inte i elutagen och adapter fanns i princip inte att hitta... Sååå jag har inte kunnat updatera särsklit mycket men shit vad mycket det är som har hänt på bara 10 dagar, eller ja vi har gjort väldigt mycket, inte haft en lugn dag. 
Vi kom till Kota Kinabalu där det var först och främst ganska svårt att hitta till vårt hotell, men när vi väl hittade dit så deckade vi totalt, så trötta. Jag hade inte sovit något alls på hela natten, Johan hade sovit lite men man får ju inte någon bra sömn där. Och som att inte att vi missade vårt flyg var tillräckligt så fick jag en allergisk reaktion på flyget, skavsår av att springa som en idiot och även en urinvägsinfektion livet var verkligen på top där och då... 
Vi stannade dock inte mer än 2 nätter i Kota Kinabalu, det var liksom en storstad som inte var sådär jättemycket att ha. Sista kvällen hittade vi till ett stort shoppingcenter som hade bio så vi kollade på "Passengers" den var faktiskt ganska bra, värd att se! Men det var väl det som var det roligaste så. Morgonen därpå tog vi bussen vid 7 mot Sandakan, vi väcktes av den trevliga synen att vi hade bedbugs i sängen så vi var snabbt ute ur rummet och på bussen. Som tur var fick vi inget med oss Johan fick bara ett bett, så vi hade väl tur i oturen antar jag.
 
 
Kaffet på första flygplatsen var riktigt gott efter att inte druckit ordentligt kaffe på väldigt länge. Och mangojuicen på stället vi åt lunch på var underbar. 
Vår sovplats under natten på sovplatsen och sedan en god öl på kvällen i Kota Kinabalu.
Om vår vistelse i Sandakan och sedan Semporna får jag återkomma till senare för annars kommer detta inlägg bli alldeles för långt haha. 
Visa fler inlägg