5 vattenfall är bättre än 3

 
Idag har vi också varit iväg och kollat på vattenfall, idag tog vi dock bilen dit, bilen rullade härifrån vid 9 imorse och körde oss 1,5 timmes bilfärd till vattenfall. Vi bestämde oss för att ta den långa vägen vilket alltså är 5 vattenfall, man kunde välja mellan 2, 3 eller 5 st. Det blev då en promenad med mycket upp och ner, trappor och terräng i ca 2 timmar samt 5 stycken vattenfall. Vattenfallen var så himla fina. Det var ett som verkligen var undangömt och för att ens komma dit så behövde vi gå på en liten stig inne i skogen och det var svårt att ens komma fram där ordentligt, men det gjorde vi och tur var det för vattenfallet var så fint. Allt vatten samlades som i en lite källa långt inne i skogen, så det var väldigt igenväxt runt omkring, så vackert. 
Första vattenfallet är det som kallas för "jumping spott" det var alltså en klippa som man kunde hoppa ifrån som var 11 meter upp i luften och sedan rakt ner i vattent (jag vågade inte hoppa). Guiden försökte verkligen få en att hoppa ner men jag kände att jg inte riktigt vågade som sagt och tog kort istället, även filmade. 
På vägen tillbaka så bestämde sig William att springa upp för trapporna (bara att gå uppför var jobbigt) och sjävlklart kunde inte guiden vara sämre han så han skulle göra likadant, när Jocke sedan utmanade honom så blev det dubbelt upp, stackaren, men han kämpade på bra tycker jag och sprang som bara den haha. 
 
 
Bilresan hem sedan blev lite tystare, alla var trötta och några även lite hungriga (trotts att vi precis hade ätit). Och nu ligger vi bara och tar det lugnt på rummet, man är lite slut i kroppen efter all gång runt. På ett ställe var tillochmed stigen sönder vilket slutade med att två stycken fick dra mig uppför just det stället haha, så det var lite klättring.