Pinkbeach som inte var rosa...

Igår var vår tanke att åka till den så omtalade pinkbeach, alla säger att den ska vara så fin och helt underbar... Albin mådde fortfarande inte jättebra och stannade därför kvar på hotellet, istället så följde Linn med oss då även Linnea var lite dålig. Vi tog oss alltså till Pinkbeach, vägen dit var ganska lång, de tog oss 2 timmar, och då var den sista biten väldigt gubbig och gropig grusväg, så det var inte den roligaste vägen att åka på om man säger så.
Väl framkomna var alla hungriga och vi tar en restaurang för att äta. Jag och Johan tar båda fried rice och de andra 3 tar fried noodles, dock så var inte personalen särsklit duktiga på engelska så de förstod inte att vi skulle ha allt (trotts att vi förklarade det väldigt många gånger för dem), så jag och Johan fick vår mat men den andra maten kom aldrig. Efter att ha blivit irriterade på dem frågade vi var maten var, och då hade de inte ens börjat, så vi gick vidare till en annan restaurang där det gick väldigt mycket snabbare. 
Vädret var dock inte det bästa denna dag och vi var inte kvar jättelänge på stranden, det kanske blev 2 timmar eller något, vi åkte sedan tillbaka till vårt boende och gick för att käka lite. Kvällen så bestämde vi oss för att testa utelivet, det var inte jättebra, men vi träffade några härliga svenskar som vi satt och snackade med en hel del. 
 
Vi fick även reda på att den "bargatan", eller vad man ska kalla det för, som finns här kommer att rivas om 2 veckor för att regeringen har bestämt sig för att bygga ett lyxresort där. Så alla små restauranger och affärer komemr rivas, vilket känns helt absurt. Det är liksom människor som inte har något annat, och det värsta är ju att de sedan heller inte får någon ersättning för det. Så människorna här har 2 veckor på sig att flytta alla deras saker innan det kommer en grävskopa och river allt. Det ska även byggas en stor moske för att det ska vara extra attraktivt för muslimer (så att de slipper så många västerlänningar som är här nu). Blev helt paff när vi fick höra detta igår, känns så hemskt. Människorna som har affärer här sover ju även där, det är det enda familjerna har, deras hus och allt, och det ska rivas, usch jag mår dåligt för dem.