Mataram Lombok

I Tisdags kväll anlände vi till Mataram på Lombok. Denna ö är så fin, ganska orörd, folk brukar säga att denna är som Bali fast för 20 år sedan. Jättefin verkligen. Vi stannade somsagt i en stad som heter Mataram, inte den mest optimala staden att stanna i ska jag väl inte påstå då det i princip inte finns några turister här alls, vi blev alla väldigt utstirrade när vi var vita. 
När vi kom hit så hade vi kollat in två boenden då favehotell var ett, vi hade inte kollat några bilder eller så men tog fave och ser att vi kommer till ett väldigt fint hotell och undrar om detta verkligen kan vara rätt... Men det var det, alltså inte dyrt alls och väldigt bra standard. 
Vägen hit var dock intressant, vi åkte båt över till Lombok i ösregn och blåst och när vi kom fram så var det en minibuss som väntade på oss och körde längs med hela kusten till Mataram. Den kustvägen i solnedgången var så fin, vågorna som slog och grottor här och där och den fina miljön. Så fint!
 
 
 
Här står vi glada och väldigt blöta efter båtresan, men vi var framme och regnet var ju ändå varmt så det gjorde inte så mycket...
På kvällen drog vi oss mot mataram mall för att se lite hur utbudet där var (det var inget att ha!) tillochmed bugarna på KFC var riktigt äckliga tyvärr, så vi återvände ganska snabbt till hotellet. Vi alla var väldigt trötta och deckade snabbt, jag och William hade legat och solat hela dagen (väldigt uttröttande) och de andra 4 gjorde klart fridykningkursen den dagen. Igår var vi istället och kollade på vattenfall, det skriver jag mer om senare.