Matchningsprocess

 
Efter mycket velande, oväntade vändningar och ännu mer velande har jag nu bestämt mig för en familj och tro det eller ej men jag ska inte till USA längre utan jag ska till Schweiz till en familj där. Jag är jättenöjd med mitt val och kommer berätta mer om det hela i ett senare inlägg. 
Nu kommer jag försöka skriva lite mer angånede min vardag nu innan studenten och liknande!
Nu ligger jag dock hemma och är sjuk så just nu får vi se men i helgen åker jag till Malmö så jag hoppas jag är frisk då!
Kram

Berry muffins

För några veckor sedan gjorde jag, om jag får säga det själv, riktigt goda muffins. Jag använde mig av receptet i Roy Fares nya bakbok "Sweet spots of New York" som ni kan se här ovanför. Jag använde mig utav blåbär men vad jag har förstått så kan man använda sig av vilka bär som helst.
Såhär blev mina:
Alla recept jag har gjort som är Roy Fares har blivit super bra, blir aldrig missnöjd! Dessa blev saftiga och underbara! 

Det börjar dra ihop sig...

Studentinbjudningarna är utskickade, studentklänning fixad, studentmössa fixad, balklänning hämtad och uppsydd, balskor köpta. Allt inför studenten börjar nu bli klart, man kan räkna ner antal arbeten vi har kvar och mitt närmaste år efterstudenten håller på att ta form av mina planer...
Jag vet inte om jag är glad eller ledsen för att detta snart tar slut. Detta kapitel har varit helt underbart och jag har fått underbara vännen och minnen under tiden, det ska bli spännande att gå vidare och se vart livet tar mig men det är fortfarande lite skrämmande. Men jag antar att det är såhär man ska känna innan studenten och att det är fullt normalt så jag går in i detta med alla minnen i bakhuvudet och hoppas att jag får lika många oförglömliga minnen i framtiden, vilket jag är säker på att jag kommer få!
 
Ikväll ska jag också ha min första intervju med en au pair familj förresten! Ska bli så kul men är lite nervös samtidigt. Jag kommer uppdatera er mer om det senare, allt har nämligen tagit lite oväntade vändningar men det skriver jag om när allt är klart!
Kram
Visa fler inlägg