Submit your application

Det här känns så sjukt. Första steget är gjort min ansökan är inskickad och nu är det bara att vänta på att bli matchad med familjer. 
Jag kan inte riktigt förstå att jag antagligen åker till USA i juli/augusti i sommar. Att jag ens tar studenten om 4 månader känns helt sjukt. Men jag antar att det är en ganska vanlig känsla...

Hej igen

Länge sen jag var inne här och skrev, jag ville även börja om från början men jag tycker om detta namn och ville gärna stanna på blogg.se så jag bestämde mig därför för att ta bort alla gamla inlägg och börja på nytt. Ny design ska jag fixa såfort jag hinner/har bilder och lite insperation. 
Jag kommer att fokusera på att skriva om mig och mitt liv just nu. Om ca 5-6 månader kommer jag förhoppningsvis åka iväg till USA för att jobba som au pair. Så mycket i denna blogg kommer från och med nu handla om alla förberedleser inför det samt min sista termin på gymnasiet.
Hoppas ni kommer tycka om att läsa om denna tid jag har framför mig och självklart kommer jag att blogga om när jag är i USA också så ni får hänga med på hela min resa.
Kram
Visa fler inlägg