Årsresumé del 1

Året började med nyårsfirande hemma hos Elin, det var middag med tjejerna innan det blev infirat tolvslag hemma hos Tove. 
 
Januari kom med den stora längtan nämligen vår valp Baloo som äntligen kom hem till oss.
Nya gruppfoton togs med streetjam.
Och en utflyckt med klassen för att se en teater i Norrköping. Det var en teater gjord på romanen 1984, intressant men lite smått lustig måste jag ändå säga. Roligt att de förr trodde att nutiden skulle se ut så. Dock är det inte långt ifrån nu med alla sociala medier som finns, storebror finns där ute... eller vad tror ni?
  
Självklart blev det en hel del bus på baksidan i snön, denna dag var det även härlig vår värme med sol.
 
Det årliga mellomyset kom det också. Frukt och choklad som vanligt, det är tradition helt enkelt, får se hur vi gör nu när vi är på olika ställen i världen, vi får väl skypa eller något haha. 
 
 
Och så blev det endast 100 dagar kvar till studenten, att kunna säga det, jag minns den känslan det var så härligt att det närmade sig men ändå lite läskigt med en oviss framtid, verkligen vad som helst kunde hända, det ända jag visste var att jag inte skulle plugga vidare.
 
Påsken kom tidigt iår och det firar vi självklart med hela stora släkten med MASSOR av mat, vi skulle på riktigt kunna leva på den där maten i en vecka alla 35 personer, sjukt hur mycket mat det är. 
 
Det blev en spontan bio med Sally och Julia också vi såg fortsättning på mazerunner. Första filmen såg vi precis innan så det blev ett riktigt maraton där. Jag och Ellen åkte sedan ner till Lund för att vara hos Mathilda och för att hämta våra balklänningar inne i Malmö, den dagen vi hämtade dem var det 30 dagar kvar till balen, det kändes underbart.
 
Vi asvlutade helgen i Lund och Malmö med en brunch med bubblor inne i Malmö på hotell Renesans (tror det stavas så?) riktigt god brunch, rekommenderar den varmt! 
 
Skolmaten höll heller inte måttet riktigt så vi beställde hämtpizza till skolan istället, vi fick lite blickar i cafeterain men det mesta var av avund, det vet vi ;)