När allt bara flyter på

Det har blivit endel lata dagar på sistone, vädret är sådär, det blåser en heldel och regnar lite då och då... Och när jag jobbar som jag gör så blir det inte att jag orkar åka iväg för att göra så mycket saker, dock har jag och Johan pratat om att åka in till centrala Sydney för att kolla in akvariet, jag är dessutom sugen på att gå igenom botanical garden. 
Men nu till vad som har hänt (vilket inte är jättemycket). Förra veckan så jobbade jag måndag-onsdag och på torsdagen så hade Nora bestämt att vi skulle gå till Ivy inne i stan så det var förfest hos Nora och tjejerna, Johan och Nora spelade Twister och det blev en allmänt bra kväll, inte jättesen heller. Fredags var det bara lugn dag hemma då det var dåligt väder så ingen hade lust att göra något ändå. Lördag och Söndag var det jobb för min del. På söndagar här så är det ju väldigt vanligt att gå ut för att käka frukost, även om det är dåligt väder så är det många som vill gå ut och käka. Såå i söndags var det en hel del att göra, jag jobbade från 9-15:30 och då sprang jag i princip bara med kaffe hela dagen och det var konstant springande, men blev kallad för superstar av vår manager så det var ju najs haha. Efter så åkte jag ut för att möta de andra på Ikea (saknar Sverige lite) för att handla lite nödvändiga saker till huset, blev dock inte jättemycket grejer, men lite iallafall. 
Igår (måndag) var jag ledig så jag och Johan var inne i Junction för att försöka hitta en jacka till Johan (gick inte jättebra) och sedan handlade vi mat inför veckan, och idag har jag bara jobbat hela dagen, är ganska slut i benen känner jag. 
Ungefär såhär kommer väl vardagen att fortsätta ett tag framöver, jag hoppas på att vädret snart blir bättre, det är lite tråkigt när det blåser så mycket som det gör, det går liksom vita gäss på vågorna hela tiden. Annars tycker jag fortfarande om Sydney mycket. 
Hanna sa att man måste ta kort med vingarna vid Junction när man är i Bondi så dessa fina bilder fick vi efter El Topo!